Semiförbannad

Fokuserar mest på veganism, djurrätt och sökandet efter förändring.

Rotten Mind - svängig och röjjig punk från Uppsala

Publicerad 2015-10-18 17:24:06 i Musik, Uppsala,

Igår hade Rotten Mind releasspelning på Costeau här i Uppsala. Riktigt soft spelning. Det är riktigt röjjigt och när jag får råd ska jag definitivt köpa deras debutalbum. Den finns i två versioner på Vinyl samt en version på CD. Sjukt värt. Har ingen aning om det går att beställa merch och skivor via dem men det går säkert. Kolla med dem på deras Facebook vet jag. Ni kan också kolla upp skivan på Spotifyom ni är nyfikna.


Det är kul när vänner och bekanta lirar bra musik. Riktigt kul! Näst, nästa helg är det postpunk på svenska som gäller från ett annat Uppsala/Stockholms-band, Diskoteket. De lirar den 30e Oktober på Katalin här i stan (vår fina syntklubb dMz har dessutom nypremiär på Pub19 vilket jag också hoppas hinna med!). Det händer en hel del här i stan så jag tänkte försöka tipsa lite om sånt här här i bloggen också. Hoppas ni är intresserade.
 
 
Innan spelningen hade min kompis E lite födelsedagsfest också. Vi gav hen en betald halkbana (eller hur fan ska en uttrycka det?). Vi var ett gäng som gick ihop för det. Kul att kunna ge något som annars blir dyrt och ändå kommer leda till något roligt! Nu är jag trött. Det har varit en bra helg (förutom att jag typ blev dumpad av J, men det känns förhållandevis okej och vi kommer fortsätta umgås. Det känns inte akward, men kommer sakna en del grejer också). Uh. Nu blir det chill resten av dagen. I morgon är det arbetsintervju på Arlanda som gäller. Håller tummarna för ett annat jobb men det är dumt att inte söka flera när en väntar på besked!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela